slider 1 slider 2 slider 3 slider 4 slider 5

S.C.MOV S.R.L. este o firma privata de pirotehnie din Romania

S.C.MOV S.R.L. este o firma privata de pirotehnie din Romania

Focurile de artificii au incantat intotdeauna ochii privitorilor si au marit numarul participantilor la diferite evenimente dand un caracter unic fiecarei ocazii , fie ea campanie electorala, spectacol, promotie, reclama, prezentare de moda, nunta, petrecere in familie sau de firma. Oferim Focuri De Artificii Profesionale de diferite intensitati si in functie de tipul evenimentului executate de un personal specializat. Efectele Pirotehnice De Interior & Exterior sunt ideale pentru orice tip de evenimente, in momentele cheie ale acestuia : artificii de sol interioare si exterioare, artificii de tort, artificii de scena, artificii cascade, vulcani si jerbe argintii, inscrisuri pirotehnice cu litere, cifre, inimi , sigle de companii in functie de evenimente, scri pirotehnic pentru nunta si aniversari..

Atat decoratiunile, cat si efectele pirotehnice pot face ca rezultatul unui eveniment sa fie cel scontat, adica de a asigura succesul evenimentului respectiv, fie ca este spectacol, promotie, deschidere, petrecere, aniversare sau nunta.

Preturile pentru serviciile pe care le oferim se negociaza pentru fiecare eveniment in parte, iar programul se stabileste de comun acord cu beneficiarul. Pentru a va convinge de calitatea deosebita a serviciilor noastre va propunem sa ne contactati.

Experienta acumulata, profesionalismul echipei , calitatea serviciilor si produselor sunt atu-urile care ne recomanda. Contactati-ne si vom face ca evenimentul d-voastra sa fie unul special !